τεχνική εταιρεία Ηλεκτρομηχανολογικών και Ενεργειακών Έργων

Η Ingenium Ltd είναι μια τεχνική εταιρεία που δραστηριοποιείται στην μελέτη και κατασκευή Ηλεκτρομηχανολογικών & Ενεργειακών Έργων, ιδρύθηκε στην Αλεξανδρούπολη το 2009 από Μηχανολόγους και Ηλεκτρολόγους Μηχανικούς, με πολυετή εμπειρία σε μελετητικό αλλά και σε κατασκευαστικό επίπεδο. Με βαθιά τεχνική γνώση, εξειδίκευση και με γνώμονα τους κανόνες της τέχνης και της επιστήμης, η Ingenium Ltd παρέχει στους πελάτες της άρτιες τεχνικά και επιστημονικά λύσεις αλλά και μακροχρόνια τεχνική υποστήριξη στην λειτουργία των έργων.

Από την “γέννηση” ενός έργου – μιας μονοκατοικίας, ενός βιομηχανικού ή εμπορικού κτιρίου – έως και την υλοποίησή του, αναλαμβάνουμε εξ’ ολοκλήρου την αδειοδότηση, όπως επίσης την επίβλεψη και την κατασκευή των ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων, με υπευθυνότητα, συνέπεια και ποιότητα. Σχεδιάζουμε συστήματα θέρμανσης, ψύξης, κλιματισμού, τεχνητού αερισμού και γενικά ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων, χαμηλής ενεργειακής κατανάλωσης, με εγγυημένα αποτελέσματα.

Η Ingenium Ltd εξειδικεύεται στην παροχή λύσεων εξοικονόμησης ενέργειας για βιομηχανίες και επιχειρήσεις. Σε κάθε περίπτωση, προτείνουμε ένα σύνολο παρεμβάσεων προσαρμοσμένο στις ανάγκες του πελάτη (κόστος επένδυσης), που παρέχουν εγγυημένα αποτελέσματα στην εξοικονόμηση ενέργειας.

Επίσης παρέχουμε υπηρεσίες τεχνικών ελέγχων, για τον έλεγχο ή την πιστοποίηση ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων και κτιρίων, με την χρήση εξειδικευμένων και διακριβωμένων μετρητικών οργάνων και με τις πλεόν αξιόπιστες και μή καταστροφικές μεθόδους.

Οι τομείς στους οποίους δραστηριοποιείται είναι οι εξής:

[lists style=”style4″]

[/lists]

Η εταιρεία Ingenium Ltd πιστοποιημένη εταιρεία κατα ISO 9001:2008, επιτυγχάνει να αποδεικνύει καθημερινά τους στόχους της για παροχή υψηλών ποιότητας υπηρεσιών αλλά και τεχνικών έργων με υψηλό αίσθημα ευθύνης που την διακατέχει.

Φόρμα επικοινωνίας

Ενδιαφέρομαι για επιπλέον πληροφορίες για το Παθητικό Κτίριο.

ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ

Days
Hours
Minutes
Seconds

ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Συμπληρώστε την φόρμα με τα στοιχεία σας, και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο.

Πληροφορίες επικοινωνίας
Πληροφορίες έργου
Πληροφορίες Αδειοδότησης