Έκδοση Πιστοποιητικού Ενεργειακής Απόδοσης

Από τις 09/01/2012 το ενεργειακό πιστοποιητικό ή Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης (Π.Ε.Α.), είναι απαραίτητο για κάθε αγοραπωλησία ή μίσθωση ακινήτου, άνω των 50 τ.μ. Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης (Π.Ε.Α.) είναι μια επίσημη πιστοποίηση της ενεργειακής κλάσης του ακινήτου σας.

Εκδίδεται μόνο από πιστοποιημένους, από το Υπουργείο Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής (ΥΠΕΚΑ), Ενεργειακούς Επιθεωρητές που είναι καταχωρημένοι στο μητρώο της Ειδικής Υπηρεσία Επιθεωρητών Ενέργειας (ΕΥΕΠΕΝ). Η έκδοση του πιστοποιητικού έχει σαν στόχο να αποτυπώσει το πόσο “ενεργοβόρο” είναι ένα κτήριο, υπολογίζοντας μια σειρά από στοιχεία (έτος κατασκευής, ύπαρξη μόνωσης, απόδοση θέρμανσης, προσανατολισμό κλπ) και παράλληλα να προτείνει μια σειρά από λύσεις για τη βελτίωση της ενεργειακής απόδοσης του, δηλαδή ουσιαστικά τη μείωση του κόστους λειτουργίας του ακινήτου.

Εφόσον το επιθυμείτε και κατόπιν συνεννόησης, ένας πιστοποιημένος Ενεργειακός Επιθεωρητής μας έρχεται στο χώρο του ακινήτου σας, πραγματοποιεί την ενεργειακή επιθεώρηση και εκδίδει το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης στο συντομότερο δυνατόν χρονικό διάστημα, αλλά και με το ελάχιστο κόστος.

[button title=”Στοιχεία Επικοινωνίας” url=”https://www.ingenium.gr/contact/” bgcolor=”#008000″ align=”center”]

Φόρμα επικοινωνίας

Ενδιαφέρομαι για επιπλέον πληροφορίες για το Παθητικό Κτίριο.

ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ

Days
Hours
Minutes
Seconds

ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Συμπληρώστε την φόρμα με τα στοιχεία σας, και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο.

Πληροφορίες επικοινωνίας
Πληροφορίες έργου
Πληροφορίες Αδειοδότησης