Εξοικονόμηση με σωστή ρύθμιση του καυστήρα πετρελαίου.

testo 330-2-LL

Με την ανάλυση καυσαερίων ενός καυστήρα πετρελαίου θέρμανσης διαπιστώνουμε την σωστή ή όχι λειτουργία του καυστήρα πετρελαίου ενός κτιρίου. Με αυτόν τον τρόπο έχουμε την δυνατότητα να προβούμε στις κατάλληλες ενέργειες (επαναρύθμιση, καθαρισμός κλπ) για την οικονομικότερη και αποδοτικότερη λειτουργία του. Η ανάλυση καυσαερίων πραγματοποιείται μετά τον καθαρισμό του καυστήρα και κατά την έναρξη της χειμερινής περιόδου.

Πραγματοποιείτε δειμγματοληψία καυσαερίων με σκοπό τον υπολογισμό της περιεκτικότητας των καυσαερίων σε CO, CO2, O2, SO2, NOx, CxHx. Τα αποτελέσματα της ανάλυσης μας προσφέρουν όλες τις απαιτούμενες πληροφορίες για να μπορέσουμε να διαπιστώσουμε την απόδοση του καυστήρα. Η απόδοση του καυστήρα εξαρτάται απο τον σωστό καθαρισμό του αλλά και απο την ορθή επιλογή των μπεκ και την σωστή ρύθμισή τους. Ο μοναδικός τρόπος για τον αξιόπιστο έλεγχο και την σωστή επιλογή και ρύθμιση των μπεκ του καυστήρα, είναι η ανάλυση καυσαερίων. Ο μοναδικός τρόπος ο οποίος εξασφαλίζει την αποδοτικότερη και οικονομικότερη λειτουργία του καυστήρα ενός κτιρίου.

Τηλεφωνήστε στο 25510 25654 για να κλείσετε ραντεβού με έναν μηχανικό της εταιρείας μας, για την πραγματοποίηση ανάλυσης καυσαερίων στον καυστήρα του κτιρίου σας.

[button title=”Στοιχεία Επικοινωνίας” titlecolor=”#ffffff” width=”260px” url=”https://www.ingenium.gr/contact/” bgcolor=”#008000″ align=”center” iconurl=”https://www.ingenium.gr/wp-content/uploads/2014/11/contact-icon-1.png”]

Φόρμα επικοινωνίας

Ενδιαφέρομαι για επιπλέον πληροφορίες για το Παθητικό Κτίριο.

ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ

Days
Hours
Minutes
Seconds

ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Συμπληρώστε την φόρμα με τα στοιχεία σας, και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο.

Πληροφορίες επικοινωνίας
Πληροφορίες έργου
Πληροφορίες Αδειοδότησης