θερμογράφηση: Αξιολόγηση κτιριακού κελύφους & Η/Μ εξοπλισμού με θερμοκάμερα.

θερμοκάμερα Εφαρμογή σε κτίρια.

Με την χρήση της θερμοκάμερας και την πραγματοποίηση θερμογράφησης κτιρίων, επιτυγχάνουμε έλεγχο της ποιότητας της θερμομόνωσης του κτιριακού κελύφους αλλά και της σωστής τοποθέτησής της. Ένας άμεσος, αξιόπιστος και μή καταστροφικός έλεγχος με τον οποίο λαμβάνουμε όλα τα δεδομένα για την εμφάνιση θερμικών γεφυρών και υγρασίας στα δομικά στοιχεία του κτιρίου. Ένας έλεγχος που είναι σημαντικό να πραγματοποιηθεί πριν την αγορά ενός ακινήτου διότι θα εξασφαλίσει και θα προσφέρει στον αγοραστή την πραγματική κατάσταση της μόνωσης του κτιρίου (συνδυάζοντας την θερμογράφηση κτιρίων και με την μέτρηση συντελεστή θερμομόνωσης έχουμε το απόλυτα τεκμηριωμένο επιστημονικά αποτέλεσμα μέτρησης). Ένας έλεγχος που είναι σημαντικό να πραγματοποιηθεί σε ένα προς πώληση ακίνητο, έτσι ώστε ο πωλητής του κτιρίου να πιστοποιεί την κατάσταση της μόνωσης του ακινήτου, είτε πρόκειται για κτίριο κατοικίας είτε για επαγγελματικό, βιομηχανικό κτίριο.

Εφαρμογή σε ηλεκτρομηχανολογικές εγκαταστάσεις.

Εφαρμογή της θερμογράφησης στις ηλεκτρομηχανολογικές εγκαταστάσεις κτιρίων κατοικιών και εμπορικών χρήσεων. Ο έλεγχος των ηλεκτρικών εγκαταστάσεων και συγκεκριμένα των ηλεκτρικών πινάκων και οδεύσεων των καλωδίων με την χρήση θερμοκάμερας, μας παρέχει δεδομένα για την κατάσταση της ηλεκτρολογικής εγκατάστασης,όπως για παράδειγμα για τυχόν υπερφόρτωση των ηλεκτρικών κυκλωμάτων της εγκατάστασης.

Θερμογράφηση υδραυλικών εγκαταστάσεων και εγκαταστάσεων θέρμανσης με την χρήση θεμοκάμερας με ειδικό ευρυγώνιο φακό για την πλήρη αποτύπωση της εγκατάστασης, ακόμα και σε μικρούς χώρους. Ειδικά σε περιπτώσεις διαρροών υδραυλικών εγκαταστάσεων των οποίων οι σωληνώσεις διέρχονται μέσα από τοίχους ή πατώματα, η θερμογράφηση είναι ο απόλυτος μή καταστροφικός τρόπος εντοπισμού του σημείου διαρροής.

Εφαρμογή στην Βιομηχανία. Οι εφαρμογές της θερμογραφίας στην βιομηχανία είναι πολλές οι οποίες εξασφαλίζουν πρόβλεψη των βλαβών των μηχανημάτων, (κινητήρες, ψυγεία, κλιματισμός κ.α.) αλλά και την σωστή ρύθμιση και λειτουργία τους.

Τηλεφωνήστε στο 25510 25654 για να κλείσετε ραντεβού με έναν μηχανικό της εταιρείας μας, για την πραγματοποίηση θερμογραφίας στο κτίριό σας.

[button title=”Στοιχεία Επικοινωνίας” titlecolor=”#ffffff” width=”260px” url=”https://www.ingenium.gr/contact/” bgcolor=”#008000″ align=”center” iconurl=”https://www.ingenium.gr/wp-content/uploads/2014/11/contact-icon-1.png”]

Φόρμα επικοινωνίας

Ενδιαφέρομαι για επιπλέον πληροφορίες για το Παθητικό Κτίριο.

ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ

Days
Hours
Minutes
Seconds

ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Συμπληρώστε την φόρμα με τα στοιχεία σας, και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο.

Πληροφορίες επικοινωνίας
Πληροφορίες έργου
Πληροφορίες Αδειοδότησης